Инициативата бе отличена на Employer Branding Awards 2020

Инициативата бе отличена на Employer Branding Awards 2020

Инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ получи признание от третото издание на конкурса Employer Branding Awards 2020. Концептуалното видео на кампанията бе наградено в категорията Employer Branding Video. Продукцията е дело на Мартин Граховски, който стои зад проекта “3Minutes Bulgaria” – серия от видеа, популяризиращи страната в чужбина. Чрез картина и звук отличеното видео изразява по вълнуващ и искрен начин целите и смисъла на инициативата. Вижте сами:

Видеото е заснето на централни локации в София и Витоша в различни части от деня, включително и с дрон. Сред заснетите обекти са някои от символите на столицата – добре познати сгради и софийски улици – Народният театър „Иван Вазов“, Националният дворец на културата, Софийският университет „Св. Климент Охридски“, пл. „Независимост“, ул. „Георги С. Раковски“, кръговото кръстовище на бул. „Пейо К. Яворов“ и „Драган Цанков“ и др.

От името на инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ изразяваме нашата благодарност към журито на Employer Branding Awards 2020 и организатора b2bMedia.

Последвайте ни във Facebook & Instagram.

Меню