Реализирай се с CAREER POWER – платформа за истински успешна реализация в България

Реализирай се с CAREER POWER – платформа за истински успешна реализация в България

Вдъхновени от младежите, които се включваха в събитията ни досега, разработихме удобен инструмент, с който гимназисти и студенти да осъществяват лесен и директен контакт с желаните от тях университети и бизнес организации. Нарекохме онлайн платформата „Career Power“ с желанието да се превърне в първата и задължителна стъпка при избора на университет или при започване на мечтаната първа работа.

Това е първата уеб базирана услуга в България, която предлага:

  • стажове – едно място за много стажове от най-желаните работодатели вместо следене на корпоративни сайтове или такива с обяви за работа, които имат различни цели;
  • събития:
    • отворени врати за ученици – дни, в които гимназистите ще могат да посетят лекции и семинарни занятия от различни специалности във водещи университети в България. Това ще им помогне да изберат по-лесно своята професионална посока при кандидатстване, а същевременно ще видят на практика, че българското висше образование предлага високо академично ниво на преподаване и активно практическо приложение на знанията с подкрепата на българския бизнес.
    • отворени врати за студенти – компаниите отварят вратите си за любопитните и амбициозни студенти, които искат да добият лични впечатления за работната атмосфера и да се запознаят с потенциалните си бъдещи колеги, без да се ангажират със започване на стаж, ако в момента нямат тази възможност. Това е отлична възможност за представяне на работодателската марка на компаниите.
    • предвиждаме много срещи и семинари, в които младите хора да се запознаят, разговарят и учат от успешни личности, които с основание могат да им служат за модели на поведение и менторство;
  • съвети и напътствия – в специална секция на платформата, младежите ще могат да намерят полезна информация по различни теми, свързани с обучението или професионалната им реализация. Статиите ще бъдат подготвяни от доказани специалисти в отделните области и експертите на компаниите, които може да бъдат бъдещият работодател за много от студентите и учениците.

Уверени сме, че „Career Power“ ще се превърне в безценен помощник за всички: ученици и студенти, както и за компаниите и университетите в България. Платформата е създадена изцяло с мисъл да служи на тези групи, с изчистен дизайн и лесен за боравене интерфейс. Досега в България няма друга подобна платформа, която да интегрира тези услуги, поставяйки в основата на концепцията си нуждите на младите и амбициозни хора. Сигурни сме, че careerpower.bg ще се утвърди като отлично разпознаваем уеб сайт, използван ежедневно от хиляди потребители.

Меню